martes, 10 de mayo de 2011

TORNA LA CALOR.. AMB CANVIS A LA VISTA!

Aprofiteu els qui us agradi la calor perquè fins divendres tindrem un nou tast d´estiu a gran part de Catalunya. Ja ahir es va arribar als 30ºC a Móra la Nova, als 28ºC a Rubí, 28ºC a Sant Pere de Torelló o 11ºC al Refugi Josep Maria Blanc (2.350m) a Aigüestortes, valors que podran pujar encara més els propers dies, arribant i superant el llindar dels 30ºC a molts punts de l´interior, un xic més curtes a la costa i a muntanya, on el desglaç continua imparable ara ja a les cotes altes, per sobre dels 2.500m.


No obstant, no us en refieu perquè tot sembla indicar que a partir de divendres tindrem un canvi de temps important, amb una notable baixada de temperatures i un increment dels ruixats i de les tempestes, els quals si es compleixen els mapes tornaran a dibuixar un paisatge d´hivern a les cotes altes del Pirineu a finals de setmana!


Per tant, sol aquests dies amb alguns núvols baixos matinals al litoral tal i com ha succeït avui i ruixats de tarda al Pirineu, embolicant-se de valent a partir de divendres-dissabte. Si voleu anar a la platja, l´aigua del mar es troba vora 19ºC, molt per sobre del normal per l´època (hauria d´estar vora els 16ºC), encara freda per banyar-se però cada cop menys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario