viernes, 6 de mayo de 2011

ARRIBA EL CAP DE SETMANA.. I UN CANVI DE TEMPS!

Cap de setmana marcat, curiosament una altra vegada més aquesta primavera, per un canvi de temps. Canvi ocasionat per un front atlàntic associat a una enorme borrasca situada entre Galícia i les Illes Britàniques que, segons els mapes d´avui, arribarà i marxarà ràpid, això sí, amb una certa activitat.




Així, aquesta tarda tranquilitat, amb nuvolades altre cop al Pirineu, Prepirineu i comarques interiors que podrien deixar 4 gotes.

Demà dissabte es podria aixecar amb núvols baixos al litoral i prelitoral, sense precipitacions al matí, ennuvolant-se per ponent i pel SW on ja a migdia podran descarregar alguns ruixats i tempestes localment intenses en aquestes zones, progressant la inestabilitat de WSW a ENE al llarg de la tarda, vespre i nit, sent precisament a última hora quan arribaran al litoral i prelitoral central, amb algun xàfec localment moderat, continuant al llarg de la matinada cap a les comarques de Girona i la Costa Brava. Diumenge a primera hora quedaran encara núvols al nord-est, amb alguns ruixats residuals que marxaran al llarg del matí, tot imposant-se el sol a gran part de Catalunya, amb un ambient molt suau que es mantindrà la setmana vinent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario