miércoles, 2 de febrero de 2011

SALVEM EL REFUGI DE CERTASCAN!

Aquest divendres dia 4 de febrer, a partir de les 19h a LÍMI-T VERTIKAL, entrevista en directe a Alejandro Gamarra, guarda del Refugi de Certascan, que ens parlarà en primera persona de la polèmica entre la FEEC i totes les persones, entitats, associacions i gran part del món excursionista en contra de la seva destitució com a guarda del Refugi de Certascan, dins d´un pla que pot acabar amb la "venda" del Refugi i la seva privatització, amb tot el què això comportaria per als milers d´excursionistes que el visiten al llarg de l´any, ja sigui per fer la Porta del Cel, del qual en Jan és creador, o per fer qualsevol de les modalitats d´esquí de muntanya, senderisme, escalada, etc., dins d´unes muntanyes que, tant de bo, continuïn estant a l´abast de tots els qui ens agrada la muntanya i no al d´uns "gestors" més preocupats pels beneficis que no pel veritable desenvolupament i conservació de la zona.
Ens acompanyarà als estudis de Ràdio Molins de Rei també en Josep Roig, president del Club Excursionista de Sant Vicenç dels Horts, que ens oferirà també el seu punt de vista com a president de l´entitat. A més, els continguts habituals del programa; meteorologia, ornitologia, btt..
No us el perdeu, aquest divendres especial LÍMI-T VERTIKAL, a partir de les 19h a Ràdio Molins de Rei, al 91.2FM o a WWW.MOLINSDEREI.CAT/RADIO. Connecteu amb l´aventura, pugeu a LÍMI-T VERTIKAL!

No hay comentarios:

Publicar un comentario