jueves, 1 de marzo de 2012

PROGRAMA 50

Al Novembre de 2010, després de l´experiència del Niu de l´Àliga a Ràdio Sant Vicenç, vam començar una nova aventura radiofònica a Ràdio Molins de Rei. Nova emissora, nou programa, nous companys i moltíssima il.lusió per fer d´aquest espai setmanal l´hora de referència per a tots els amants de la muntanya, de la meteorologia i del medi ambient, amb vocació de servei públic per tal que sigui d´utilitat a tots aquells qui marxin a muntanya el cap de setmana. Doncs bé, demà divendres, 2 de Març, a partir de les 15h a Ràdio Molins de Rei: Programa Especial nº50 de Lími-t Vertikal!!


Contarem en directe als estudis de Ràdio Molins amb en Josep Roig, president del CESVH i amb en Ferran Nevado, guarda del Refugi del Niu de l´Àliga, sempre a La Molina però que demà hi serà al plató per commemorar aquest aniversari. A més, hi haurà pica pica per qui vulgui passar a veure el programa en directe!


Parlarem de la sequera excepcional d´aquest hivern 2011-12, sabrem l´agenda del CESVH pel març, coneixerem millor un dels habitants més sorprenents dels nostres boscos, com és el Raspinell, parlarem amb en Ferran Nevado, que ens portarà l´última hora de La Molina, us oferirem el Butlletí Meteo de Muntanya, el Refranyer, i sabrem quin temps farà el cap de setmana que, ja us avanço, portarà canvis!


Tanmateix, aprofitant que serà el programa nº50, sortejarem 1 Estada per a 2 Persones, Allotjament i Esmorzar inclòs, al Refugi del Niu de l´Àliga, a La Molina. Premi vàlid per qualsevol dia de la setmana al refugi guardat més alt de Catalunya i tota Espanya!!! Podreu fer raquetes, fotos del paisatge, esquiar des de la mateixa porta del refugi cap avall i contemplar un dels espectacles naturals més impressionants a la zona com és la lluna plena des de 2.520m d´altitud, poguent baixar esquiant amb la seva llum natural a plena nit!!! Per participar al sorteig podeu fer-ho:


- Trucant al 936686161 demà divendres de 15h a 16h

- Enviant un correu electrònic amb el vostre nom i un telèfon de contacte a limitvertikal@gmail.com

- Participant al Facebook del programa: Limi-t Vertikal


No us ho perdeu, us hi esperem demà a partir de les 3 de la tarda a Ràdio Molins de Rei, 91.2FM i també ens podeu sentir en directe a través de www.molinsderei.cat/radio o venir als estudis del carrer foment de Molins de Rei, on farem pica pica, us hi esperem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario