viernes, 11 de junio de 2010

CAP DE SETMANA INESTABLE

Precipitacions molt importants a gran de Catalunya aquest dies, amb quantitats que superen amplament els 100mm a punts del Pirineu, i d´altres valors destacables a bona part del principat.
Aquest cap de setmana no farà net. Dissabte s´aguantarà al matí, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades que tornaran a deixar alguns ruixats i tempestes, preferentment al Pirineu, Prepirineu i zones de l´interior, sent menys probables a la resta, si bé no es descarten.
Diumenge augmentarà la inestabilitat, amb ruixats i tempestes que guanyaran terreny a partir de migmatí i migdia, localment intenses, amb una cota de neu vora els 2.500m, localment inferior.
Sembla que la setmana vinent la inestabilitat anirà a més, amb pluges que, si es compleixen els mapes d´avui, podran ser importants, amb risc d´inundacions, i una cota de neu que es mantindrà sobre els 2.400m.
Per tant, no guardeu molt lluny els paraigües, i molta precaució si pugeu a la muntanya, davant el risc de descàrregues elèctriques, i algun aiguat que pugui propiciar avingudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario