martes, 8 de junio de 2010

CANVI RADICAL

Prepareu els paraigües i alguna jaqueta, perquè a partir de la propera nit i matinada, canviarà el temps de forma radical. Una irrupció d´aire fred procedent del nord d´Europa se´ns tirarà a sobre d´aquí a 24h, la qual farà baixar els termòmetres entre 5 i 10ºC a gran part de Catalunya, més de 10ºC al Pirineu, on tornarà a nevar per sobre, demà, dels 2.800m, baixant als 2.300m dijous, 2.000m a la cara nord, on els ruixats i tempestes podran ser forts. Per tant, precaució els propers dies si pugeu a la muntanya amb les descàrregues elèctriques, les calamarsades, els possibles aiguats, les ratxes fortes de vent, i la neu, que tornarà a enfarinar les cotes altes.


A la resta de Catalunya, cel molt núvol demà, amb pluges a ponent i punts de muntanya, localment intenses, que es generalitzaran a la tarda i vespre, quan s´espera arribin també al litoral central i nord. Dijous continuaran els ruixats, els quals es mantindran la resta de setmana, sobretot a l´interior i muntanya, poguent-se fer altre cop més generals diumenge i la setmana vinent, aspecte que caldrà confirmar els propers dies.


El què sí sembla segur és què caldrà desempolsar els paraigües i treure alguna jaqueta, la qual podrà fer falta a partir de dijous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario