miércoles, 24 de octubre de 2012

FUETADA D´HIVERN

Canvi de temps molt notable el que ens arribarà a partir de demà dijous a Catalunya. I és què una borrasca situada al sudoest peninsular amb força aire fred associat a les capes altes de l´atmosfera ens atacarà a partir de demà al migdia portant-nos pluges localment fortes a partir de demà al vespre i divendres a bona part del principat i, el què de ben segur serà també notícia, una baixada de temperatures molt important que es farà patent a partir de dissabte i que farà nevar fins hi tot per sota dels 1.000m a la cara nord del Pirineu, sobretot a la Vall d´Aran, on podria veure´s la neu a la mateixa Vielha a ple mes d´Octubre. 

Atenció tanmateix al vent, bufarà amb molta força a partir de divendres a la tarda, amb cops que superaran amplament els 100-120Km/h a l´Empordà i als cims del Pirineu, no descartant cops vora els 150Km/h.

Així, doncs, paraigües a mà i, de cara al cap de setmana, jaquetes fora de l´armari, faran falta! Moltíssima precaució si aneu a fer alta muntanya a partir de divendres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario