miércoles, 8 de diciembre de 2010

LA CALORETA S´ACABA DEMÀ

Temperatures molt altes, rècord en alguns casos per un mes de desembre, amb valors superiors als 20ºC a diverses zones, que han ofert un ambient plenament primaveral a gran part de Catalunya, on el vent de SW arriba reescalfat i fa disparar-se els termòmetres. Aquesta irrupció d´aire càlid, que dura ja 72 hores, acabarà demà, amb una relativa normalització dels termòmetres, sobretot a muntanya, on aquesta calorada ha provocat un veritable desglaç accelerat, notori a tot el Pirineu, tot fent que nombroses estacions d´esquí tanquin les seves instal.lacions degut a la manca de neu, a l´espera de condicions més favorables, al menys, per posar en marxa els canons de neu artificial.

A les següents imatges del Port del Comte, preses fa pocs minuts a la cota 1.800m, pot veure´s aquest canvi d´imatge tan sobtat:





No seria la primera vegada que, després d´una irrupció tan marcada d´aire càlid a casa nostra, vingués un canvi radical als pocs dies que portés sorpreses, i és què l´hivern, que encara no ha començat, té aquestes coses, sobretot a casa nostra, com es presentarà? Ja veurem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario