miércoles, 6 de marzo de 2013

ATENCIÓ A LA SETMANA VINENT!!!

Al llarg dels propers dies s´inciarà una gran onada d´aire fred al nord i centre d´europa que farà caure els termòmetres fins a valors de cru hivern a bona part del continent ja el cap de setmana. Tot sembla indicar que la irrupció d´aire siberià serà molt potent i d´una evolució molt ràpida. Si es compleixen els darrers mapes tindrem un dràstic, radical i molt important canvi de temps a partir de dilluns de la setmana vinent!! 




Què passarà?

Doncs que es formarà una borrasca al Golf de Biscàia que es desplaçarà cap al Golf de Lleó, la qual ens obrirà un marcadíssim passadís de vent del NNE, gèlids, la qual cosa ens podria portar la major onada d´aire fred de tot el que portem d´hivern i una de les més potents dels darrers anys a Catalunya i a la resta de la Península Ibèrica a ple mes de març!

Si es compleixen els mapes, al llarg de dilluns ens arribarà una enorme massa d´aire fred acompanyada d´un front fred que, entre dilluns nit i dimarts, ens podria portar neu a cota 0, unes temperatures glacials i fortíssimes ventades al Pirineu!!!

Ja veurem com evoluciona tot plegat, per si de cas, no guardeu els paraigües (caldran els propers dies) i sobretot la roba d´abric!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario