viernes, 16 de noviembre de 2012

COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA DE LÍMI-T VERTIKAL!

El proper divendres 23 de Novembre comença una nova temporada de Lími-t Vertikal a Ràdio Molins de Rei. Nova temporada que vindrà, com sempre, carregada d´il.lusió i de ganes per fer-vos passar cada divendres de 3 a 4 de la tarda una estona agradable, divertida, útil i profitosa en aquest programa dedicat als muntanyencs i als aficionats a la meteorologia, al medi ambient, a la natura i a la ciència en general.

En aquesta tercera temporada ja del programa nascut el 2010 arrel de la fi de "El Niu de l´Àliga", el seu predecessor creat per un servidor a Ràdio Sant Vicenç uns anys enrere, hi haurà novetats destacables com ara noves seccions, nous concursos, noves col.laboracions i, obviament, tots els continguts que han esdevingut el nucli i tret diferencial del programa des del seu naixement.

Així, doncs, si la muntanya és la vostra passió, si us entusiasma la meteorologia, la natura i el medi ambient, escolteu-nos a partir del dia 23 tots els divendres de 3 a 4 de la tarda a través del 91.2FM al Baix Llobregat Sud i a través de la ràdio online a la resta del territori català i mundial a www.molinsderei.cat/radio. 

Us hi esperem! Salut i Muntanya!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario